Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A “rasszista zsidó” jelensége bonyolítja a liber
  2016-05-16 10:25:19, hétfő
 
  hidfo.ru 2016.05.11. 14:04

A “rasszista zsidó" jelensége bonyolítja a liberálisok egyszerű világképét


iszlámellenes tüntetés Németország hidfo.ru

A liberális baloldal világképe egyszerű: a másság jó, a másság kiközösítése rossz. Ez az egyszerű egyenlet azonban könnyen felborul, amikor kiderül, hogy a muszlim menekültek többsége antiszemita, a zsidó lelkész pedig muszlimellenes. Importáltuk a Közel-Kelet vallásháborúit, a korábbi balliberális propaganda nem működőképes többé.

Egy év leforgása alatt mintegy kétmillió közel-keleti és afrikai menekült és gazdasági bevándorló érkezett az Európai Unió területére, miközben a baloldali liberális sajtóorgánumok Európa-szerte nyíltan támogatták a bevándorlást: lejárató kampányokat intéztek a határzár építését, a bevándorlás leállítását sürgető politikusok ellen, balliberális szervezetek aktivistái rendszeres akciókkal próbálták meg ellehetetleníteni a határzárak létesítését. Egy tavaly december végi tömeges szexuális zaklatás eset (Köln) után derült fény arra, hogy a liberális sajtó mindeközben totális cenzúrát működtetett a “menekültek" által elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban, a német rendőrök pedig felsőbb utasításra nem alkalmazhatnak erőt, ha egy elkövető vélhetően bevándorló.
Kapcsolódó: Brutális médiacenzúra működik Németországban

Január közepére azonban önmagával is konfliktusba került a liberális propagandagépezet, miután számos európai zsidó vezető jelezte, hogy a nagy migrációs hullám kezdete óta a nyugat-európai országokban megszaporodtak a zsidók elleni támadások. Utcai késelések, gyilkosság esetek jutottak nyilvánosságra, miközben mind több alkalommal vált egyértelművé, hogy a bűncselekmény indítéka az antiszemitizmus. Ugyanakkor, a bűncselekményekért nem okolhatták az európai szélsőjobboldalt, mert az elkövetők az esetek többségében muszlim bevándorlók, vagy azok leszármazottai voltak.

Daniel Killy, Hamburg zsidó közösségének vezetője januárban kijelentette, hogy a zsidók már nem érzik magukat biztonságban Európában; Németországban, Franciaországban is fegyveres támadások áldozatává válnak, emiatt egyre többen döntenek a kivándorlás mellett. Európa importálta a Közel-Kelet vallásháborúit - immár a fejlett Nyugaton lehetünk szemtanúi annak, amint iszlám radikálisok zsidókat ölnek, zsidó vezetők pedig a bevándorlás leállításáért kampányolnak, de mint kiderült, aktívan kiveszik a részüket az iszlámellenes hangulatkeltésből is.

Magyarországra utóbbi is fokozottan érvényes. Szeptember 17.-én Horváth József, a polgári elhárítás és a katonai titkosszolgálat volt főigazgató-helyettese a Magyar Időknek adott interjú során azt mondta; “Magyarország az iszlám szélsőségesek kiemelt célpontja, hiszen Franciaország mellett itt él a legnagyobb zsidó közösség." Ezzel összefüggésben érdemes megemlíteni, hogy Magyarország az európai országok közt elsőként épített határzárat a muszlim migránsok bevándorlási útvonalának elterelése érdekében. Magyarország zsidó közösségeinek vezetői már akkor számolhattak azzal, amivel a nyugat-európaiak nem: hogy a muszlim menekültek többsége antiszemita, és miközben az európai szélsőjobboldal többnyire megmarad a zsidók elleni verbális agressziónál, a muszlim migránsok esetében felmerül a zsidók elleni fizikai erőszak lehetősége is.

Egy izraeli újságíró, Avigdor Eskin január közepén megjelent publicisztikájában kifejti, hogy bár az Iszlám Állam nem rendelkezik jelentős szervezeti kiterjedéssel Európában, a kontinensre érkező muszlim fiatalokra ideológiai befolyást gyakorol, és a zsidók elleni fegyveres harcra inspirálja őket. Elmondása szerint Európába olyan létszámú zsidóellenes muszlim közösségek érkeznek, ami a legszigorúbb ellenintézkedések ellenére is lehetetlenné teszi, hogy a hatóságok megakadályozzák a zsidók elleni fegyveres támadásokat. Eskin szerint a bevándorlók nem csak vallási hovatartozásuk okán, hanem etnikai alapon veszik célba a zsidókat; a menekültek egy tekintélyes része Izraelt és a zsidóság egészét okolja azért a helyzetért, amelynek köszönhetően el kellett hagyniuk szülőföldjüket.

Január utolsó hetében Angela Merkel német kancellár is elismerte, hogy a menekültek körében “sajnálatos módon elterjedt az antiszemitizmus", ami ellen azonban továbbra is küzdeni kell. A kancellár megfogalmazása szerint a menekültek többsége olyan országból érkezik, ahol “az iszlám által terjesztett gyűlölet és antiszemitizmus általánosan elfogadott".

Magyarország vonatkozásában eddig is látható volt, hogy mind az állami médiában, mind pedig a jobboldali sajtóban kezd teret nyerni az iszlámellenes hangulatkeltés. Mivel ez mostanáig a jobboldali sajtóra korlátozódott, nem volt egyértelműen kijelenthető, hogy zsidó vallási vezetők közbenjárására kezdődött volna a kormány részéről az intenzív migránsellenes propaganda, ami mind gyakrabban hordoz kifejezetten iszlámellenes felhangot. Utóbbira utalhat azonban egy nemrég nyilvánosságra jutott eset, ami magyarázattal szolgálhat arra, miért lett oly könnyedén beemelve a kormánypropagandába a migránsellenes tónus.

Németh Sándor, zsidó származású - kikeresztelkedett - “keresztény" “lelkész" tevékenységével újabb homokszem került a balliberális propagandagépezetbe. A Hit Gyülekezetének vezetője - az ATV tulajdonosa - az Amerikai Népszava “megbízható forrásai" szerint “méltatlanná vált" a Radnóti Miklós Antirasszista Díjra, amiért az ATV “intenzív migránsellenes uszítást folytat".

“Németh Sándor és az ATV, olyan durva menekültellenes és fajgyűlölő propagandát folytat, hogy a díjat odaítélők “elgondolkodhatnának azon, hogy a körmendi idegengyűlölő, xenofób uszítás, hírhamisítás után a díjat visszavegyék tőle."

Németh Sándor hidfo.ru

Valószínűleg minden magyar médiafogyasztó számára egyértelmű, hogy az ATV mindeddig a legkevésbé sem volt összefüggésbe hozható bármiféle antiszemitizmussal vagy idegenellenességgel. Az ATV azonban a Hit Gyülekezetének érdekeltségébe tartozó cégek többségi tulajdonában van. A Hit Gyülekezetének vezetője pedig Németh Sándor, egy kikeresztelkedett zsidó, aki kereszténynek nevezett vallási szervezet élén folytat propagandát a keresztény-zsidó barátság (ahogy ők mondják: “zsidó-keresztény kultúra") védelmében. Az új fejlemények érdekessége, hogy az ATV mindeddig többnyire nem publikált olyan anyagokat, ami a menekültek elleni hangulatkeltésre alkalmas lenne. Ilyenre az első példa az antirasszisták által is kifogásolt híranyag volt, amelyben a hírszolgáltató beszámolt arról, hogy Körmenden migránsok zaklattak fiatal lányokat.

Amennyiben az ATV - és esetleg más balliberális sajtóorgánumok - a továbbiakban rendszeresen jelentetnek meg ehhez hasonló híranyagokat, az a magyarság számára egy aggasztó fejlemény. Nem amiatt, mert valamiféle rasszizmust terjesztenének - hanem, mert ez annak tünete, hogy nem csak Európába importáltuk, hanem mostanra Magyarországra is begyűrűzött a Közel-Kelet ősrégi vallásháborúja.

Ez az ősi vallásháború nemcsak a muszlimok és zsidók egymás elleni háborúskodásának, számos háborús bűncselekménynek és tömeggyilkosságnak története, hanem egy napjainkban is zajló folyamat, ami emberek millióinak életét keseríti meg. Se a magyarságnak, se a kereszténységnek nem feladata, hogy bárkinek is az oldalára álljon két idegen kultúra egymás elleni gyűlöletkeltése során. Nem támogatandó se a zsidók iszlámellenes uszítása, se a muszlim radikálisok rendbontása. Ez egy közel-keleti konfliktus, amit Németország hibás bevándorláspolitikája importált Európába, de egy a magyar érdeket képviselő kormánynak - lehetőségei szerint - a Közel-Keleten (vagy Németországban) kellene tartania: Magyarországon legfeljebb a közrend fenntartásának dimenziójában kellene értelmezésre kerüljön, vagyis a konkrét bűncselekmények megakadályozásával kapcsolatban. A magyar társadalomban így is számos törésvonal, társadalmi feszültség van jelen, semmi szükségünk arra, hogy emellett még a zsidók és muszlimok vallásháborúiba is bevonjuk az országot.

http://www.hidfo.ru/2016/05/a-rasszista-zsido-jelensege-bonyolitja-a-liberalisok- egyszeru-vilagkepet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kereszténységnek, hangulatkeltésre, franciaországban, szélsőjobboldalt, bűncselekménynek, háborúskodásának, gyűlöletkeltése, antiszemitizmus, bűncselekmények, vallásháborúiba, szélsőjobboldal, tevékenységével, megakadályozzák, menekültellenes, titkosszolgálat, migránsellenes, vallásháborúit, gyülekezetének, sajtóorgánumok, muszlimellenes, közbenjárására, nyilvánosságra, összefüggésben, megfogalmazása, hangulatkeltés, alkalmazhatnak, vallásháborúja, magyarországra, terjesztenének, leszármazottai, hovatartozásuk, megszaporodtak, fenntartásának, magyarországon, németországban, vonatkozásában, liberálisok egyszerű, liberális baloldal, másság kiközösítése, egyszerű egyenlet, muszlim menekültek, zsidó lelkész, korábbi balliberális, baloldali liberális, határzár építését, bevándorlás leállítását, határzárak létesítését, tavaly december, liberális sajtó, német rendőrök, elkövető vélhetően, liberális propagandagépezet, Európai Unió, Daniel Killy, Horváth József, Magyar Időknek, Avigdor Eskin, Iszlám Állam, Angela Merkel, Németh Sándor, Amerikai Népszava, Radnóti Miklós Antirasszista Díjra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Két ember becsülete  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  próbáljuk ki az őszinteséget  Jó éjt  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Esti kép  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Búzaszentelés  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Szép estét  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Emlék  A hét szűk esztendő  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  Környezetvédelem  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Mosolyogtál már ma?  Nehezen engedem  A fák lelke  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Emlék  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Beney Zsuzsa - Sirató  Föld napja április 22  A fák lelke  A hét szűk esztendő  Viharban csak az a fa marad ál...  Semmit ne higgy el  802 esztendeje, 1222. április ...  Palóc Grand Canyon  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Két ember becsülete  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Emlék  Naplemente  Becsüld meg azt amid van,...  Emberként automatikusan értéke...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  A Föld napja  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Ahogy emelkedik a rezgés... 
Bejegyzés Címkék
liberálisok egyszerű, liberális baloldal, másság kiközösítése, egyszerű egyenlet, muszlim menekültek, zsidó lelkész, korábbi balliberális, baloldali liberális, határzár építését, bevándorlás leállítását, határzárak létesítését, tavaly december, liberális sajtó, német rendőrök, elkövető vélhetően, liberális propagandagépezet, nagy migrációs, nyugat-európai országokban, zsidók elleni, bűncselekmény indítéka, európai szélsőjobboldalt, esetek többségében, kivándorlás mellett, fejlett Nyugaton, bevándorlás leállításáért, iszlámellenes hangulatkeltésből, polgári elhárítás, katonai titkosszolgálat, iszlám szélsőségesek, legnagyobb zsidó, európai országok, muszlim migránsok, európai szélsőjobboldal, izraeli újságíró, kontinensre érkező, legszigorúbb ellenintézkedések, hatóságok megakadályozzák, tekintélyes része, zsidóság egészét, menekültek körében, kancellár megfogalmazása, menekültek többsége, iszlám által, állami médiában, jobboldali sajtóban, iszlámellenes hangulatkeltés, jobboldali sajtóra, kormány részéről, intenzív migránsellenes, nemrég nyilvánosságra, migránsellenes tónus, díjat odaítélők, körmendi idegengyűlölő, díjat visszavegyék, kikeresztelkedett zsidó, keresztény-zsidó barátság, menekültek elleni, első példa, antirasszisták által, hírszolgáltató beszámolt, továbbiakban rendszeresen, aggasztó fejlemény, oldalára álljon, zsidók iszlámellenes, muszlim radikálisok, közel-keleti konfliktus, közrend fenntartásának, konkrét bűncselekmények, magyar társadalomban, kereszténységnek, hangulatkeltésre, franciaországban, szélsőjobboldalt, bűncselekménynek, háborúskodásának, gyűlöletkeltése, antiszemitizmus, bűncselekmények, vallásháborúiba, szélsőjobboldal, tevékenységével, megakadályozzák, menekültellenes, titkosszolgálat, migránsellenes, vallásháborúit, gyülekezetének, sajtóorgánumok, muszlimellenes, közbenjárására, nyilvánosságra, összefüggésben, megfogalmazása, hangulatkeltés, alkalmazhatnak, vallásháborúja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.